Helppo kaalisalaatti
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kaalinkerä
- 1 Kesäkurpitsa
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- vettä
- merisuolaa
Liemi
- 2.5 dl etikkaa
- 2.5 dl vettä
- 2 dl sokeria
- 1 rkl suolaa
Valmistusohje
1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi kesäkurpitsa ja porkkanat. Leikkaa sipuli renkaiksi tai hienonna se. Keitä kasviksia merisuolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia. Valuta hyvin.
2. Pane kasvikset lasitölkkeihin ja kaada päälle kiehautettu liemi. Sulje tölkit ja säilytä kaalisalaatti viileässä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo kaalisalaatti