Helppo kinuskikastike
Kinuskikastike höystää jäiset karpalot, viimeistelee kakut ja jäätelöannokset. Tällä ohjeella kinuskikastike syntyy helposti. Tarvitse vain kaksi raaka-ainetta: fariinisokeria ja kermaa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Helppo kinuskikastike:
- 2 dl kuohu- tai vispikermaa
- 2 dl fariinisokeria
Valmistusohje
Keitä kaksi desilitraa kermaa ja kaksi desilitraa fariinisokeria, kunnes kinuskastike on paksuhkoa.
Tarjoa kinuskikastike kuumana esimerkiksi jäisten karpaloiden tai kylmänä suklaakakun kuorrutteena.
Katso myös: Joulun parhaat jälkiruoat – näillä herkuilla hurmaat vieraasi
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Karpalojäädyke
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo kinuskikastike
kinuskikastike kiehumassa. Mainio ohje, jossa neuvotaan, miten saadaan paksuhkoa kastiketta, jotta täytekakkuni tulee kivan näköiseksi mausta puhumattakaan:) Kiitos!