Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo kinuskikastike

Kinuskikastike höystää jäiset karpalot, viimeistelee kakut ja jäätelöannokset. Tällä ohjeella kinuskikastike syntyy helposti. Tarvitse vain kaksi raaka-ainetta: fariinisokeria ja kermaa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Helppo kinuskikastike:

  • 2 dl kuohu- tai vispikermaa
  • 2 dl fariinisokeria

Valmistusohje

Keitä kaksi desilitraa kermaa ja  kaksi desilitraa fariinisokeria, kunnes kinuskastike on paksuhkoa.

Tarjoa kinuskikastike kuumana esimerkiksi jäisten karpaloiden tai kylmänä suklaakakun kuorrutteena.

Katso myös: Joulun parhaat jälkiruoat – näillä herkuilla hurmaat vieraasi

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Karpalojäädyke


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo kinuskikastike

Eija Huovinen

kinuskikastike kiehumassa. Mainio ohje, jossa neuvotaan, miten saadaan paksuhkoa kastiketta, jotta täytekakkuni tulee kivan näköiseksi mausta puhumattakaan:) Kiitos!

Vastaa käyttäjälle Eija HuovinenPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.