Helppo kirsikkahillo
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g kivettömiä kirsikoita
- 250 g hillosokeria
- vaniljatanko
- 1 dl rommia tai ½ dl balsamiviinietikkaa
- veitsenkärjellinen suolaa
Valmistusohje
Helppo kirsikkahillo sopii leivonnaisiin, jäätelöannoksiin ja jälkiruokiin tai juustotarjottimelle. Rommi tai balsamiviinietikka antavat kirsikkahillolle lisäaromia. Tällä reseptillä valmistat noin 500 g kirsikkahilloa.
1. Huuhdo kirsikat huolella ja poista niistä kivet.
2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä kirsikkahilloa noin 40 minuuttia ja kaada valmis kirsikkahillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin.
Lue myös: Säilöntävinkkejä kotikokille
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo kirsikkahillo