Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo kirsikkahillo

Ainekset

  • 500 g kivettömiä kirsikoita
  • 250 g hillosokeria
  • vaniljatanko
  • 1 dl rommia tai ½ dl balsamiviinietikkaa
  • veitsenkärjellinen suolaa

Valmistusohje

Helppo kirsikkahillo sopii leivonnaisiin, jäätelöannoksiin ja jälkiruokiin tai juustotarjottimelle. Rommi tai balsamiviinietikka antavat kirsikkahillolle lisäaromia. Tällä reseptillä valmistat noin 500 g kirsikkahilloa.

1. Huuhdo kirsikat huolella ja poista niistä kivet.

2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä kirsikkahilloa noin 40 minuuttia ja kaada valmis kirsikkahillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin.

Lue myös: Säilöntävinkkejä kotikokille


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo kirsikkahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.