Reseptit
Kiitos

Helppo kirsikkahillo

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g kivettömiä kirsikoita
250 g hillosokeria
vaniljatanko
1 dl rommia tai ½ dl balsamiviinietikkaa
veitsenkärjellinen suolaa

Valmistusohje

Helppo kirsikkahillo sopii leivonnaisiin, jäätelöannoksiin ja jälkiruokiin tai juustotarjottimelle. Rommi tai balsamiviinietikka antavat kirsikkahillolle lisäaromia. Tällä reseptillä valmistat noin 500 g kirsikkahilloa.

1. Huuhdo kirsikat huolella ja poista niistä kivet.

2. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä kirsikkahilloa noin 40 minuuttia ja kaada valmis kirsikkahillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin.

Lue myös: Säilöntävinkkejä kotikokille

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppo kirsikkahillo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X