
Helppo raparperijäädyke
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 2 dl tomusokeria
- 2 dl raparperisosetta (500 g raparperia, 1 dl sokeria)
- 5 dl kermaa
Valmistusohje
1. Kiehauta raparperipalat ja sokeri soseeksi. Anna jäähtyä kylmäksi.
2. Vaahdota munat ja sokeri. Mausta raparperisoseella ja lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
3. Kaada seos parfait-vuokaan, peitä astia ja anna jäätyä pakastimessa seuraavaan päivään. Kumoa raparperijäädyke ja tarjoa heti.
Vinkki: Voit koristella raparperijäädykkeen omatekoisilla raparperikarkeilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo raparperijäädyke