Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo raparperipiirakka

Tämä kesäinen piirakka syntyy helposti pihamaan raparpereistä.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Helppo raparperipiirakka

  • valmis pakastettu piirakkataikina
  • 500 g raparperia
  • noin 1 dl ruskeaa sokeria
  • 1-2 tl kanelia
  • 2.5 dl kermaviiliä
  • 2 munaa

Valmistusohje

Helppo raparperipiirakka syntyy näin:

1. Kauli valmis piirakkataikina ja levitä se piirakkavuokaan. Leikkaa raparperit ohuiksi viipaleiksi ja levitä piirakkapohjalle. Ripottele mausteeksi ruskeaa sokeria ja kanelia. Sekoita kermaviili ja kananmunat ja kaada seos piirakan päälle.

2. Paista raparperipiirakkaa 175-200 asteessa ensin uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia. Siirrä piirakka ylemmälle ritilätasolle ja paista vielä 10-15 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä.

Lisää raparperipiirakoiden ohjeita: Raparperipiirakka on kauden odotetuin herkku – valitse Kotilieden hittiresepteistä oma suosikkisi

Katso myös: Helppo mustikkapiirakka

Keväinen raparperipaistos

Minttusuklaakakku

Katso myös Anna.fi: Mansikkapiirakka 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo raparperipiirakka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.