Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Herkulliset lohirullat

Lohirullat sopivat tarjottavaksi illanistujaisissa tai aterian alussa. Avokado tuo rullaan ihanan maun ja limetti sopivaa raikkautta.

Ainekset

Lohirullat:

  • ohutrieskaviipaleita
  • piparjuurituorejuustoa
  • graavisuolattua lohta
  • avokadoa
  • limetinmehua

Valmistusohje

Lohirullat valmistuvat ohuista rieskoista ja graavilohesta näin helposti.

  1. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Mausta avokadot tilkalla limetinmehua.
  2. Sivele rieskat tuorejuustolla. Peitä rieskat lohiviipaleilla. Asettele leivän keskelle avokadosuikaleita.
  3. Kierrä rieska kääröksi ja leikkaa lohirulla suupaloiksi.
  4. Tarjoa lohirullat alkupaloina tai suupaloina illanistujaisissa. Juomaksi sopii vaikkapa riesling.

Vinkki: Voit käyttää rullissa graavilohen sijaan vaikkapa kylmäsavulohiviipaleita.

Katso myös: Poro-rieskarullat

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Lohi-wasabirullat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Herkulliset lohirullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.