Valmistusohje
Lohirullat valmistuvat ohuista rieskoista ja graavilohesta näin helposti.
- Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Mausta avokadot tilkalla limetinmehua.
- Sivele rieskat tuorejuustolla. Peitä rieskat lohiviipaleilla. Asettele leivän keskelle avokadosuikaleita.
- Kierrä rieska kääröksi ja leikkaa lohirulla suupaloiksi.
- Tarjoa lohirullat alkupaloina tai suupaloina illanistujaisissa. Juomaksi sopii vaikkapa riesling.
Vinkki: Voit käyttää rullissa graavilohen sijaan vaikkapa kylmäsavulohiviipaleita.
Katso myös: Poro-rieskarullat
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Lohi-wasabirullat
Keskustelu
Kommentoi juttua: Herkulliset lohirullat