Hirvikäristys perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Hirvikäristys

Hirvikäristys tyydyttää suurenkin nälän. Riistan mehevä maku ja mureus saadaan aikaan pitkällä haudutuksella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hirvikäristys

600 g hirvenpaistia
50 g voita
1 tl mustapippuria
2 tl suolaa
0,5 pulloa olutta
2-3 dl vettä
1 rkl katajanmarjoja
Mainos

Keskustelu

No tietenkin Olvin ”American cream alea”,0,5 litraa..:) . Olen nimittäin just tekemässä samanlaista. + 2 laakerinlehteä, 1 sipuli ja paketti pekonia pieneksi leikattuna ja parikymmentä maustepippuria. lämpö 100-120, 3-4 tuntia. Muista katsoa välillä nestetilanne. Vettä ,mikäli pitää lisätä. Mikäli haluat hifistellä niin laita viimeseksi puoleksi tunniksi 2dl kermaa. (hirvenpaistia on1,2kg)

Itse ajattelin kokeilla mallasseppien naantalin eeppinen ipa, se on neipa olutta, toivottavasti sopii

Kommentoi juttua: Hirvikäristys

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X