Hirvikäristys perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Hirvikäristys

Hirvikäristys tyydyttää suurenkin nälän. Riistan mehevä maku ja mureus saadaan aikaan pitkällä haudutuksella. Käristys maistuu parhaimmalta itse tehdyn perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa. Kokeile heti!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hirvikäristys

600 g hirvenpaistia
50 g voita
1 tl mustapippuria
2 tl suolaa
1/2 pulloa olutta
2-3 dl vettä
1 rkl katajanmarjoja

Keskustelu

No tietenkin Olvin ”American cream alea”,0,5 litraa..:) . Olen nimittäin just tekemässä samanlaista. + 2 laakerinlehteä, 1 sipuli ja paketti pekonia pieneksi leikattuna ja parikymmentä maustepippuria. lämpö 100-120, 3-4 tuntia. Muista katsoa välillä nestetilanne. Vettä ,mikäli pitää lisätä. Mikäli haluat hifistellä niin laita viimeseksi puoleksi tunniksi 2dl kermaa. (hirvenpaistia on1,2kg)

Itse ajattelin kokeilla mallasseppien naantalin eeppinen ipa, se on neipa olutta, toivottavasti sopii

Suurin osa siitä oluesta on vettä, joten ihan huoletti voi lisätä vettä, jos meinaa kuivua.

Kommentoi juttua: Hirvikäristys

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X