Reseptit
alle 30 min

Hoisin-lohi

Grillaa lohi parillalevyllä, halsterissa tai foliossa. Hoisin- ja chilikastike tekevät lohesta eksoottisen ja maukkaan herkun. Viimeistele lohi limetinmehulla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hoisin-lohi

noin 600 g lohta
öljyä

Kastike

2 rkl Hoisin-kastiketta
1 rkl öljyä
0.5 tl makeaa chilikastiketta
1 limetin mehu

Valmistusohje

1. Aseta lohipalat öljyttyyn halsteriin ja paahda juuri ja juuri kypsäksi.

2. Sekoita kastike ja tarjoa lohen kanssa. Tarjoa lohen lisukkeena grillattua parsaa tai uusia perunoita. Lohen lisäksi käyvät myös tähteeksi jääneet perunat, jotka on paahdettu grillissä.

Lue myös: Näin grillaat kalaa – poimi parhaat vinkit ja tee kesän parhaimmat kalaruoat!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hoisin-lohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X