Reseptit

Hollanninkastike

Ainekset

  • 3 keltuaista
  • 175 g voita nokareina
  • sitruunamehua
  • tilliä

Valmistusohje

Hollanninkastike

  1. Laita keltuaiset astiaan, jonka voi nostaa vesikattilan päälle tai käytä vesihaudekattilaa. Vatkaa keltuaisia voimakkaasti veden kuumentuessa. Älä anna veden kiehua, sillä muuten keltuaiset kypsyvät liian nopeasti ja kastike voi juoksettua.
  2. Lisää voi pieninä nokareina ja sekoita koko ajan huolellisesti. Mausta sitruunamehulla ja hienonnetulla tillillä. Jos voi on suolaista, ei suolaa tarvitse lisätä. Tarjoa hollanninkastike heti tai pidä lämpimänä noin 50-asteisessa vesihauteessa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hollanninkastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.