hollantilainen pannukakku
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Hollantilainen pannukakku

Hollantilanen pannukakku eli dutch baby paistetaan valurautapannulla kuumassa grillissä. Tarjoa hollantilainen pannari höyryävän kuumana tai jäähtyneenä. Lisänä maistuvat mintulla ja limetillä maustetut mehustetut mansikat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hollantilainen pannukakku

3 kananmunaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl maitoa
2+2 rkl voita
1 rkl sokeria
1/4 tl suolaa

Lisäksi

500 g mansikoita
1 limetin kuori ja puristettu mehu
1/2 ruukkua minttua
2 rkl tomusokeria
1 prk (150 g) ranskankermaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hollantilainen pannukakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X