Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Hölskytetyt mummonkurkut

Mummonkurkut on klassinen kesäherkku, jotka sopvat vaikka ruisleivän päälle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 avomaankurkkua
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl vettä
1 dl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 dl tilliä
Mainos

Valmistusohje

Näin teet ihanat tillillä maustetut mummon hölskytetyt kurkut:

1. Pese, kuori ja viipaloi kurkut ohuelti. Laita etikka, vesi, sokeri ja suola kannelliseen purkkiin. Hölskytä hetki, jotta sokeri sulaa. Lisää joukkoon kurkut ja hienonnettu tilli.

2. Anna maustua vähintään 30 minuuttia. Tarjoa  hölskytetyt kurkut ruokien lisukkeena tai ruisleivän päällä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 13/17.

Pikkelöinti antaa särmää kasviksille:

pikkelöidyt itämaiset kasvikset

Pikkelöidyt itämaiset kasvikset

Pikkelöidyt kesäkurpitsat ja suippopaprikat

Pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Ruoka.fi: Lipstikkaiset mummonkurkut purkissa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hölskytetyt mummonkurkut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X