Höyrytetty kala
Höyrytetty kala kiinalaisittain on peräisin arvostetulta, kiinalaisen keittiön asiantuntijalta ja keittokirjailijalta, Lontoossa asuvalta Deh-Ta Hsiungilta, joka piipahti Suomessa ja antoi tämän reseptin Kotiliedelle.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Höyrytetty kala kiinalaisittain
1 kpl
ahven, siika, kuha tai kirjolohi (noin 500 g)
0,5-1 tl
suolaa
1 tl
seesamöljyä
4 kpl
kevätsipulia tai 1-2 purjoa
siitakesieniä, kuivattuja suppilovahveroita tai tatteja
50 g
porsaanfileetä tai keittokinkkua
2 rkl
vaaleaa soijakastiketta
1 rkl
sherryä
2 viipaletta
tuoretta inkivääriä
2 rkl
öljyä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Höyrytetty kala