Reseptit
30-60 min
4

Höyrytetty kirjolohi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 kirjolohen ruodotonta fileeviipaletta
1 rkl voita tai öljyä
n. 15 cm:n pätkä varsiselleriä
1 pieni purjo
1 tl valkopippuria
1 tl suolaa
3 dl kalalientä
1 tl kurkumaa
2 tomaattia
100 g pinaattia

Valmistusohje

  1. Ota pannu, johon mahtuu juuri ja juuri neljä lohiviipaleet.
  2. Pilko purjo ja selleri pieniksi paloiksi. Kuumenna rasva pannulla ja lisää pilkotut vihannekset, joita kypsennät muutaman minuutin ajan.
  3. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla, laita ne pannulle kasvisten päälle. Lisää kalaliemi ja anna fileiden hautua noin viiden minuutin ajan.
  4. Nosta kalat pois pannulta ja laita lautasille.
  5. Lisää pannulle kuutioidut tomaatit ja hauduta muutaman minuutin ajan. Laita pinaatinlehdet kastikeseoksen päälle, sulje kansi ja hauduta vielä muutama minuutti.
  6. Nosta pinaatinlehdet kalojen viereen lautaselle. Kaada kalakastike annoksen päälle

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Höyrytetty kirjolohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X