Reseptit
alle 30 min

Hummus

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g kypsiä kikherneitä (keitettyjä tai säilöttyjä)
1 dl tahini-seesamitahnaa (luontaistuotekaupasta)
1 dl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
pieni punainen chili
1 tl jeeraa
veitsenkärjellinen suolaa

Valmistusohje

  • noin 3 dl levitettä
  • valmistusaika 10 minuuttia (lisäksi mahdollisesti papujen liotus ja keittäminen)
  1. Kuori valkosipuli ja poista chilistä siemenet.
  2. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneen tai tehosekoittimen kulhoon ja jauha tasaiseksi tahnaksi.
  3. Tarjoa leivänpäällisenä. Säilyy jääkaapissa 4-5 päivää.
  • VINKKI: Jussin helppo ja hyvä hummus valmistuu säilötyistä kidneypavuista ja valkosipulista nopeasti tehosekoittimella.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X