Reseptit
alle 30 min
4

Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

Edullisille ja helpoille liharuoille on aina kysyntää. Sellaisia ovat esimerkiksi hunajaiset porsaankyljykset, jotka tarjoillaan timjamivoilla maustetun muusin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hunajaglaseeratut porsaankyljykset:

2 valkosipulinkynttä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl karkeaa dijoninsinappia
4 isoa possunkyljystä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Paistamiseen:

oliiviöljyä

Tarjoiluun:

sitruunalohkoja
timjamilla maustettua perunamuusia
keitettyjä kasviksia

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna valkosipulit. Yhdistä ne hunajan ja sinapin kanssa Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla. Viillä kyljysten ulkoreunat, niin ne eivät käpristy paistamisen aikana. Nuiji kevyesti. Valuta päälle hunaja-sinappiseosta.

2. Paista kyljyksiä ensin toiselta puolelta pannussa öljyssä, kunnes pinta muuttuu kauniin ruskeaksi. Kännä kyljykset ja nosta uunivuokaan. Jatka paistamista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Voit tarkistaa sisälämmön paistolämpömittarilla. Liha on kypsää mittarin osoittaessa 74 astetta.

3. Purista kyljyksille sitruunamehua. Tarjoa timjamivoilla maustetun muusin ja keitettyjen kasvisten kanssa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 4/19.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hunajaglaseeratut porsaankyljykset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X