Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hunajamantelit

Hunajalla maustetut, paahdetut mantelit sopivat pikkunaposteltavaksi juustolautaselle tai glögin kaveriksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Hunajamantelit:

  • 100 g ruskeita manteleita (kuorellisia)
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl sormisuolaa

Valmistusohje

1. Levitä mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle hunaja ja öljy. Mausta suolalla.

2. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Makua manteleihin ja pähkinöihin:

hunajapähkinät resepti

Hunajapähkinät

Kaneli-sokerimantelit

Kaneli-sokerimantelit

mausteiset pähkinät

Mausteiset pähkinät

Anna.fi: Maustetut joulumantelit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hunajamantelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.