Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Hunajamantelit

Hunajalla maustetut, paahdetut mantelit sopivat pikkunaposteltavaksi juustolautaselle tai glögin kaveriksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hunajamantelit:

100 g ruskeita manteleita (kuorellisia)
2 rkl hunajaa
1 rkl rypsiöljyä
1/2 tl sormisuolaa
Mainos

Valmistusohje

1. Levitä mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle hunaja ja öljy. Mausta suolalla.

2. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Makua manteleihin ja pähkinöihin:

hunajapähkinät resepti

Hunajapähkinät

Kaneli-sokerimantelit

Kaneli-sokerimantelit

mausteiset pähkinät

Mausteiset pähkinät

Anna.fi: Maustetut joulumantelit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hunajamantelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X