Reseptit

Hunajapäärynät

Ainekset

  • 2 päärynää
  • 2 rkl hunajaa

Valmistusohje

Hunajapäärynät

Hunajapäärynät paahdetaan nopeasti pannulla ja maustetaan hunajalla. Helpot hunajapäärynät maistuvat vaikka kaurapuuron tai myslin ja jogurtin kera aamiaiseksi.

1. Kuori ja pilko päärynät. Paahda hedelmäpaloja hetken pinnoitetulla pannulla.

2. Lisää joukkoon hunaja ja ravistele maut sekaisin pannulla. Anna hunajapäärynöiden jäähtyä.

Kokeile myös muita päärynäherkkuja:
Keitetyt päärynät
Sahramipäärynät
Päärynäpiirakka
Ruoka.fi: Päärynächutney

Kuva: Sampo Korhonen/OM-arkisto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hunajapäärynät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.