Hunajasipulit
Hunajasipulit maistuvat upealta erilaisten riistaruokien kanssa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Hunajasipulit
- 800 g salottisipuleita
- 3-4 dl vettä
- 2-4 rkl soijakastiketta (Kikkoman)
- 1-2 rkl rasiamargariinia
- 2-3 rkl hunajaa
- 1-2 dl ruoanvalmistuskermaa
- ¼-½ tl rouhittua mustapippuria
- ½-1 tl timjamia
Valmistusohje
Hunajasipulit tehdään näin:
1. Kuori sipulit ja keitä ne puolikypsiksi soijalla maustetussa vedessä. 2. Valuta sipulit ja paista rasvahunajaseoksessa pannulla. 3. Lisää pannulle keitinlientä ja kermaa ja hauduta, kunnes sakenee. 4. Mausta sipulit ja kastike pippurilla ja timjamilla, lisää soijakastiketta tarvittaessa ja tarjoa lihan lisukkeena.
VINKKI: Hunajasipulit sopivat erittäin hyvin hirvipaistin tai muun riistan lisukkeeksi.
Lue myös Anna.fi: Balsamiviinietikalla marinoidut sipulit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hunajasipulit