Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hunajasipulit

Hunajasipulit maistuvat upealta erilaisten riistaruokien kanssa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Hunajasipulit

  • 800 g salottisipuleita
  • 3-4 dl vettä
  • 2-4 rkl soijakastiketta (Kikkoman)
  • 1-2 rkl rasiamargariinia
  • 2-3 rkl hunajaa
  • 1-2 dl ruoanvalmistuskermaa
  • ¼-½ tl rouhittua mustapippuria
  • ½-1 tl timjamia

Valmistusohje

Hunajasipulit tehdään näin:

1. Kuori sipulit ja keitä ne puolikypsiksi soijalla maustetussa vedessä. 2. Valuta sipulit ja paista rasvahunajaseoksessa pannulla. 3. Lisää pannulle keitinlientä ja kermaa ja hauduta, kunnes sakenee. 4. Mausta sipulit ja kastike pippurilla ja timjamilla, lisää soijakastiketta tarvittaessa ja tarjoa lihan lisukkeena.

VINKKI: Hunajasipulit sopivat  erittäin hyvin hirvipaistin tai muun riistan lisukkeeksi.

Lue myös Anna.fi: Balsamiviinietikalla marinoidut sipulit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hunajasipulit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.