Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Hyytyvä puolukkahillo

Puolukkahillo on parhaimmillaan sopivan kirpeä ja hapokas. Tämä puolukkahillo syntyy vain kolmesta aineksesta, tarvitset puolukoita, vettä ja sokeria sekä puhtaat purkit.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hyytyvä puolukkahillo:

5 l juurikypsyneitä puolukoita
1 l vettä
2 kg sokeria

Valmistusohje

  1. Mittaa huuhdellut ja valutetut marjat sekä vesi kattilaan. Keitä kymmenisen minuuttia.
  2. Lisää sokeri. ota kattila liedeltä ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut.
  3. Kaada kuumana kuumiin tölkkeihin ja sulje heti.

Vinkki: tarjoile poronkäristyksen kanssa.

Kokeile myös mustaherukkahyytelöä.

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hyytyvä puolukkahillo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X