bbq-kastike possuribsien valeluun ja Inkivääri-sitruunamarinadi lohelle Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Inkivääri-sitruunamarinadi lohelle

Marinadin tärkein tehtävä on maustaa kala ennen kypsennystä. Voit myös lisätä makua grillaamisen aikana tai sen jälkeen, mutta parhaan lopputuloksen saat kun aloitat marinoinnin jo hyvissä ajoin. Inkiväärillä ja sitruunalla maustettu marinadi sopii erityisen hyvin lohelle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
0 annosta

Ainekset

Inkivääri-sitruunamarinadi lohelle:

  • 1 dl soijakastiketta (gluteenitonta)
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl hienonnettua inkivääriä
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi

Valmistusohje

 Sekoita keskenään 1 dl (gluteenitonta) soijakastiketta, 1 rkl öljyä, 1 rkl sitruunamehua, 1 tl hienonnettua inkivääriä, 1 murskattu valkosipulinkynsi.

Kaada lohen päälle ja anna marinoitua 2 tuntia.

Lue myös: Grillattu kala kahdeksalla tavalla – katso grillaajan parhaat kalaohjeet


Kommentoi

Kommentoi juttua: Inkivääri-sitruunamarinadi lohelle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.