Inkiväärilastut
Reseptit
30-60 min
35
Kiitos

Inkiväärilastut

Mausteiset inkiväärilastut maistuvat jälkiruoan, maitokahvin, tee-tai kahvikupillisen seurana. Nekkumaisen makeat lastut taltuttavat makeannälkää. Resepti on lähtöisin Kotilieden pitkäaikaiselta ruokatoimittajalta, Inga Aaltoselta. Ingan ohjeet ovat vuosien virrassa kulkeneet niin kotikokkaajien kuin ammattilaistenkin käsissä äidiltä tyttärille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Inkiväärilastut:

100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
0.5 dl ruskeaa ruokosokeria
1-2 tl jauhettua inkivääriä
0.5 tl kanelia
0.3 tl neilikkaa
2 rkl tummaa siirappia
1 rkl vahvaa kahvia
3 dl vehnäjauhoja
0.5 tl leivinjauhetta
3-4 rkl sokeroitua papaijaa ja ananasta pieninä kuutioina

Inkiväärilastujen pinnalle:

3 rkl ruskeaa ruokosokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Inkiväärilastut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X