Katkarapuvokki
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Inkiväärin tuoksuinen katkarapuvokki

Inkiväärin tuoksuinen katkarapuvokki tehdään silputusta uudesta kaalista tai kiinankaalista, porkkanasta, purjosta, kevätsipulista ja chilistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Katkarapuvokki

1 rkl omenamehua (tai riisiviiniä)
1-2 tl soijakastiketta
2 tl ohrakasta tai perunajauhoja
n. 200-300 g katkarapuja
1 kpl kiinankaali tai tuoretta uutta kaalia
1.5 dl vettä
2 kpl porkkanaa
1 kpl purjo tai nippu kevätsipulia
1 pala tuoretta inkivääriä (noin 20 g)
1/2-1 kpl punaista chiliä
3 rkl öljyä
suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Inkiväärin tuoksuinen katkarapuvokki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X