palak paneer
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer

Palak paneer on intialainen currykastike, joka sisältää nimensä mukaan pinaattia, palak sekä juustoa, paneer. Se on kermainen, maultaan lempeän mausteinen ja väriltään veikeän vihreä. Palak paneer on helppo valmistaa ja pöydässä reilussa puolessa tunnissa, joten sen jaksaa tehdä myös arki-iltana töiden jälkeen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Palak paneer:

200 g pinaattia
1 pkt (200 g) kotijuustoa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl korianterin siemeniä
1 tl juustokuminan siemeniä
1 tl kurkumaa
2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl rypsiöljyä
1 vihreä chili
4 tomaattia
2 dl turkkilaista jogurttia
ripaus suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X