Italialainen suklaakakku eli suklaatorttu
Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Italialainen suklaakakku (Torta di Cioccolato)

Italialainen suklaakakku on riittoisa, sillä pienikin pala sulostuttaa suuta jälkiruokana tai hyvän kahvin kanssa. Riittää myös ainoaksi tarjottavaksi vaikka kuohuviinilasillisen kanssa. Suklaatorttu sopii keliaakikolle, ja jos käytät laktoositonta suklaata ja margariinia, myös laktoosi-intolerantikolle. Ohje on peräisin Giovanna Folonarin keittokoulusta, Ruffinon viinitilalta Toscanasta Italiasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Italialainen suklaakakku:

200 g tummaa suklaata
100 g voita tai margariinia (suolatonta)
4 munankeltuaista
200 g tomusokeria
1.5 rkl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
4 munanvalkuaista

Suklaakakun pinnalle:

tomusokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Italialainen suklaakakku (Torta di Cioccolato)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X