Italialainen tomaatti-lihakastike
Italialainen tomaatti-lihakastike nautitaan äysjyväspagetin kanssa. Kastikepadan voi laittaa porisemaan jo aamulla, ja ruoka saa hautua koko aamupäivän. Sillä välin voi vaikka ulkoilla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Italialainen tomaatti-lihakastike
600 g
karitsanlapaa (tai naudan suikalelihaa tai paistijauhelihaa)
2 rkl
oliiviöljyä
1
yksikyntinen valkosipuli tai 2-4 valkosipulinkynttä
150 g
tuoreita syötäväksi käsiteltyjä sieniä (tai 3-4 rkl kuivattua suppilovahveroa)
1-1 ½ kg
tomaattimurskaa
2-4 tl
timjamia
2-4 tl
meiramia
1-2 tl
rosmariinia
1-2 tl
anista
½-1 tl
vastarouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
2 tl
sokeria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Italialainen tomaatti-lihakastike