Italialainen tomaatti-lihakastike
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Italialainen tomaatti-lihakastike

Italialainen tomaatti-lihakastike nautitaan äysjyväspagetin kanssa. Kastikepadan voi laittaa porisemaan jo aamulla, ja ruoka saa hautua koko aamupäivän. Sillä välin voi vaikka ulkoilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Italialainen tomaatti-lihakastike

600 g karitsanlapaa (tai naudan suikalelihaa tai paistijauhelihaa)
2 rkl oliiviöljyä
1 yksikyntinen valkosipuli tai 2-4 valkosipulinkynttä
150 g tuoreita syötäväksi käsiteltyjä sieniä (tai 3-4 rkl kuivattua suppilovahveroa)
1-1 ½ kg tomaattimurskaa
2-4 tl timjamia
2-4 tl meiramia
1-2 tl rosmariinia
1-2 tl anista
½-1 tl vastarouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
2 tl sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Italialainen tomaatti-lihakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X