Reseptit
alle 30 min
6

Itämainen hedelmäsalaatti

Itämainen hedelmäsalaatti sekoitetaan sitrushedelmistä, persimonista, granaattiomenasta ja viinirypäleistä. Taatelit antavat hedelmäsalaatille makeutta ja appelsiininkukkavedellä sekä ruusuvedellä maustettu kastike kruunaa raikkaan jälkiruoan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Itämainen hedelmäsalaatti:

2 appelsiinia
2 mandariinia
2 persimonia
1 granaattiomena
8 taatelia
viinirypäleitä

Liemi

2.5 dl vettä
2.5 dl sokeria
2 tähtianista
1 tl sitruunankuorta
1 tl sitruunamehua
1 tl applsiininkukkavettä
1 tl ruusuvettä

Valmistusohje

1. Valmista liemi. Keitä sokeria, anista ja vettä noin kymmenen minuuttia. Lisää muut ainekset liemeen ja anna jäähtyä. Poista anikset.

2. Kuori ja viipaloi hedelmät. Poista taateleista kivet. Asettele hedelmät tarjolle ja kaada liemi päälle.

Kokeile myös muita hedelmäisiä jälkiruokia:
Aurinkoinen hedelmäsalaatti
Helppo hedelmäjälkiruoka
Marinoidut hedelmät
Ruoka.fi: Marja-hedelmäsalaatti

Kuva: Sampo Korhonen/OM-arkisto

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itämainen hedelmäsalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X