Jauhelihapata
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Itämainen jauhelihapata

Rutkasti tuoksuvia mausteita sisältävä jauhelihapata tuo tuulahduksen itämaista eksotiikkaa arkiruokapöytään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
700 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli tai 100 g pakastesipulia
pala tuoretta inkivääriä
2 rkl oliiviöljyä
2–3 valkosipulinkynttä
2 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl kurkumaa
1 tl kanelia
1 prk (370 g) paseerattua tomaattia
4 rkl tomaattisosetta
2 dl vettä
6–8 kuivattua taatelia
6–8 kuivattua aprikoosia
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itämainen jauhelihapata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X