Itämainen jauhelihapata
Itämainen jauhelihapata tuo uutta jujua arkiruokapöytään. Rutkasti tuoksuvia mausteita sisältävä jauhelihapata maustetaan viehättävästi kanelilla ja kurkumalla ja höystetään kuivatuilla hedelmillä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Itämainen jauhelihapata:
700 g
naudan jauhelihaa
1
iso sipuli tai 100 g pakastesipulia
pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
oliiviöljyä
2–3
valkosipulinkynttä
2 tl
jauhettua juustokuminaa
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
kurkumaa
1 tl
kanelia
1 prk (370 g)
paseerattua tomaattia
4 rkl
tomaattisosetta
2 dl
vettä
6–8
kuivattua taatelia
6–8
kuivattua aprikoosia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Itämainen jauhelihapata