Reseptit
4
Kiitos

Itämainen kana-pastasalaatti

Ruokaisa ja maistuva itämainen kana-pastasalaatti käy kevyestä lounaasta retkellä tai työpaikalla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Itämainen kana-pastasalaatti:

3 broilerin rintafileetä
1 rkl voita ja oliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl mangochutneyta
2 rkl makeaa soijakastiketta (gluteeniton)
2 tl sambal-oelek-chilitahnaa

Pastasalaatti:

150 g pastaa, esim. täysjyväriisifusillia
2 kevätsipulivartta
½ kurkku
1 punainen suippopaprika
1 limetin mehu
2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
100 g rucolasalaattia

Valmistusohje

 

1. Ruskista broilerinfileet nopeasti voi-öljyseoksessa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sammuta liesi ja anna vetäytyä kannen alla kypsiksi salaatin teon ajan.

2. Keitä riisipastaa pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele lopuksi kylmällä vedellä. Viipaloi kevätsipulit ja kurkut ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi paprika. Valuta pastat ja sekoita muiden ainesten kanssa.

3. Leikkaa broilerit kuutioksi. Sekoita mangochutney, soijakastike ja chilitahna keskenään ja kääntele broilerit kastikkeessa. Nosta palat salaattiin.

Lue myös: Ruokaisa salaatti x 10

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itämainen kana-pastasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X