Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Itämaiset kasvikset

Itämaiset kasvikset valmistuvat hetkessä, kun käytät pakastevihanneksia. Höyrytä kasvikset pikaisesti ja anna maustua inkiväärissä, soijassa ja valkosipulissa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Mausteseos

  • 0.5 dl sitruunaöljyä
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • puolen sitruunan mehu
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 1 tl sitruunaruohotahnaa
  • ½ tl makeaa chilikastiketta
  • 400 g pakastettua parsakaalia
  • 400 g pakastettuja papuja

Valmistusohje

Itämaiset kasvikset valmistuvat näin helposti:

Itämaiset kasvikset valmistuvat vikkelästi pakstevihanneksista.

1. Sekoita ensin mausteseos kulhoon.

2. Kypsennä jäisiä kasviksia höyrykattilassa viitisen minuuttia. Kaada kasvikset mausteseokseen. Sekoita varovasti ja tarjoa kasvikset kuumina tai kylminä esimerkiksi itämaisen tikkulohen kanssa.

Katso myös: Kasvisvokki

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Itämaiset rullat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Itämaiset kasvikset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.