Jäädytetty puolukkabavaroise
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Jäädytetty puolukkabavaroise

Bavarois, Bavarian cream on eräänlainen vanukas. Se tehdään perinteisesti kananmunasta ja kermavaahdosta ja hyydytetään liivatteella jälkiruoaksi. Bavarois on eräänlainen kermavanukas. Tässä reseptissä se saa raikasta makua puolukoista ja rahkasta. Jäädytetty puolukkabavarois on näyttävä jälkiruoka, jonka voi tehdä hyvissä ajoin pakastimeen. Vähälaktoosinen jälkiruoka syntyy vaihtamalla kerma ja maitorahka laktoosittomaan versioon.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jäädytetty puolukkabavaroise

6 dl puolukoita (karpaloita tai mustaherukoita)
5-6 liivatelehteä
1.5 dl vettä
2.5 dl sokeria
4 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g maitorahkaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jäädytetty puolukkabavaroise

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X