Jäädytetty puolukkabavaroise
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Jäädytetty puolukkabavaroise

Jäädytetty puolukkabavaroise, Bavarian cream on eräänlainen kermavanukas. Se tehdään perinteisesti kananmunasta ja kermavaahdosta ja hyydytetään liivatteella jälkiruoaksi. Tässä reseptissä bavarois saa raikasta makua puolukoista ja rahkasta. Jäädytetty puolukkabavaroise on näyttävä jälkiruoka, jonka voi tehdä hyvissä ajoin pakastimeen. Vähälaktoosinen jälkiruoka syntyy vaihtamalla kerma ja maitorahka laktoosittomaan versioon.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jäädytetty puolukkabavaroise

6 dl puolukoita (karpaloita tai mustaherukoita)
5-6 liivatelehteä
1.5 dl vettä
2.5 dl sokeria
4 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g maitorahkaa
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jäädytetty puolukkabavaroise

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X