jääkellarin lohi limetillä maustettuna
Reseptit
yli 60 min
20
Kiitos

Jääkellarin limettilohi

Jääkellarin lohi terävöitetään tässä reseptissä limellä. Jääkellarin lohi on pohjoismaisen juhlapöydän klassikko, joka valmistetaan suolaliemessä graavatusta lohesta. Jouluna jääkellarin limettilohi sopii kalapöytään tarjottavaksi yhdessä esimerkiksi avokadon tai mädin, smetanan ja punasipulin kanssa. Kevään juhlissa jääkellarin limettilohi tarjotaan parsan ja ranskankermakastikkeen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jääkellarin lohi limetillä maustettuna

750 g lohifileetä
noin 8 dl vettä
1 dl hienoa merisuolaa
1 rkl sokeria
1 tl rouhittua valkopippuria
2 luomulimetin kuori ja mehu
Mainos

Kastike

2 dl ranskankermaa
1 tl wasabia tai vahvaa sinappia
1 vihreä parsa tai 2 miniparsaa/ruokailija

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jääkellarin limettilohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X