Reseptit

Jälkiruoka porkkanasta ja omenasta

Ainekset

  • 3-4 omenaa
  • 3 porkkanaa
  • 1 dl rouhittua mantelia tai pähkinää (50 g)
  • 2 tl kanelia
  • (1 tl inkivääriä)
  • 1 rkl sokeria, fariinisokeria tai siirappia
  • 1 dl kermaa tai kermamaitoa
  • (margariinia)

Valmistusohje

Jälkiruoka porkkanasta ja omenasta
  1. Raasta omenat karkealla terällä, porkkanat vähän hienommalla ja rouhi mantelit tai pähkinät ja sekoita ainekset. Mausta seos, kaada se voideltuun uunivuokaan ja valuta kerma tai kermamaito päälle. Jos haluat, ripottele muutama margariininokare jälkiruokaa mehevöittämään.
  2. Paista kuumassa uunissa 225 asteessa 15-30 minuuttia. Tarjoa kerman, vaniljakastikkeen tai pehmeän vaniljajäätelön kanssa.
  • Laina Laitinen, Valkeakoski

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jälkiruoka porkkanasta ja omenasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.