
Jälkiruokakulho
Jälkiruokakulho on makea ja nopea herkku, jonka salaisuus on jugurtin ja tahinin yhdistämisessä. Kookosjogurtti on maidoton ja lempeä vaihtoehto. Kulhon koristelussa vain mielikuvitus on rajana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
Jälkiruokakulho
- 3 rkl vaaleaa tahinia
- 2 rkl lämmintä vettä
- 2–4 rkl juoksevaa hunajaa
- 4 dl kookosjogurttia
Jälkiruokakulho, pinnalle
- 2 banaania
- 1 dl gluteenitonta mysliä
- 4 rkl kookoslastuja
- 2 dl pensasmustikoita tai karhunvatukoita
Valmistusohje
Jälkiruokakulho tehdään helposti näin:
- Sekoita tahinin joukkoon lämmintä vettä niin, että saat tahnan juoksevammaksi. Voit myös lämmittää tahinia ihan vähän mikroaaltouunissa.
- Sekoita joukkoon hunaja. Lusikoi seos kookosjogurtin joukkoon.
- Kokoa jälkiruokakulho. Jaa tahinilla maustettu jogurtti neljään annoskulhoon.
- Viipaloi banaanit. Asettele annosten päälle mysliä, kookoslastuja, banaaniviipaleita ja mieleisiä marjoja.
Lue myös: Trendikäs kulhoruoka on arjen pelastaja – näin kokoat sen evääksi tai aterialle
Lue myös Anna.fi: Makea marja-poke
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jälkiruokakulho