jauhelihakastike
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Jauhelihakastike

Valitse kastikkeeseen vähärasvainen jauheliha. Se antaa ruokaan makua vaikuttamatta kuitenkaan koostumukseen ja ulkonäköön. Jauheliha kannattaa ruskistaa kastiketta varten kuumalla pannulla. Iso satsi jauhelihaa on hyvä paistaa useammassa erässä, jottei pannu viilene liikaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jauhelihakastike

300 g jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
200 g tuoreita herkkusieniä
2 sellerinvartta
2 porkkanaa
1 rkl persiljaa, rosmariinia, oreganoa, basilikaa
3 rkl tomaattisosetta
2 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1/4 tl mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jauhelihakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X