jauhelihapannukakku
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Jauhelihapannukakku

Tämä jauhelihapannari on Kotilieden vuoden 2006 Kotilieden jauheliharuokakilpailun parhaimmistoa. Miedon makuinen jauhelihapannari maistuu iltateen kanssa, saunaillan huikopalana tai lasten lounaspöydässä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jauhelihapannukakun pohja:

1 l maitoa
3 kpl munaa
4 1/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl ohrajauhoja
0.5 dl jauhettua pähkinää
1 tl suolaa

Jauhelihatäyte:

400 g jauhelihaa
1 kpl sipuli
suolaa
mustapippuria
1 tl oreganoa
1 kpl pieni punainen paprika suikaleina
2 dl juustoraastetta

Keskustelu

Ei ollut hyvä vinkki esipaistaa pohja, täytteet tippuu syliin syödessä. Ensi kerralla matalampi ja pidempi paistoaika ilman esipaistoa.

Kommentoi juttua: Jauhelihapannukakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X