Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Jauhelihavartaat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g jauhelihaa
1 keltuainen
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
0.5 tl chiliä
1 tl jauhelihamaustetta
1 tl grillaus-ja yleismaustetta
Mainos

Valmistusohje

Jauhelihavartaat

  1. Sekoita jauheliha, keltuainen, hienonnettu sipuli ja mausta seos valkosipulilla, chilillä ja jauheliha- ja grillimausteilla.
  2. Kasta puiset tikut veteen (etteivät ne syty palamaan kuumalla muurinpohjapannulla). Pyörittele jauhelihasta sormea paksumpia pötköjä öljyyn tai veteen kostutetuilla käsillä. Työnnä jauhelihapötköjen päähän tikku.
  3. Kypsennä paistinpannussa tai miedolla lämmöllä muurinpohjapannulla välillä käännellen. Tarjoa chili- tai grillikastikkeen, mangochutneyn ja kurkkusalaatin kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jauhelihavartaat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X