Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti

Jennifer Aniston -salaatin nimi tulee siitä, että näyttelijän väitetään syöneen tätä salaattia joka päivä 10 vuoden ajan lounaaksi Frendit-sarjan kuvauksissa. Totta tai tarua, tämä herkullinen kvinoa-fetasalaatti sopii niin lounaaksi kuin illallispöydän lisukkeeksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti

  • 1 dl kvinoaa
  • 200 g kikherneitä
  • 1 kurkku
  • 1 punasipuli
  • 1 dl pistaaseja
  • 150 g fetajuustoa
  • ½ dl minttua
  • ½ dl persiljaa
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti valmistuu helposti näin:

  1. Aloita salaatin valmistus keittämällä kvinoa ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
  2. Huuhtele ja valuta kikherneet.
  3. Pilko kurkku pieniksi paloiksi ja hienonna punasipuli. Murskaa pistaasit. Hienonna yrtit. 
  4. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään isossa kulhossa. Murustele joukkoon feta.
  5. Mausta Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti lopuksi suolalla ja pippurilla. Kaada kastikkeeksi loraus oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Tai sekoita kastikkeeksi klassinen vinaigrette.

Vinkki! Katso video näyttelijä Jennifer Anistonin suosikkisalaatin valmistuksesta!

Lue myös Anna.fi: Kukkakaali-kvinoasalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.