
Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti
Jennifer Aniston -salaatin nimi tulee siitä, että näyttelijän väitetään syöneen tätä salaattia joka päivä 10 vuoden ajan lounaaksi Frendit-sarjan kuvauksissa. Totta tai tarua, tämä herkullinen kvinoa-fetasalaatti sopii niin lounaaksi kuin illallispöydän lisukkeeksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti
- 1 dl kvinoaa
- 200 g kikherneitä
- 1 kurkku
- 1 punasipuli
- 1 dl pistaaseja
- 150 g fetajuustoa
- ½ dl minttua
- ½ dl persiljaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti valmistuu helposti näin:
- Aloita salaatin valmistus keittämällä kvinoa ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
- Huuhtele ja valuta kikherneet.
- Pilko kurkku pieniksi paloiksi ja hienonna punasipuli. Murskaa pistaasit. Hienonna yrtit.
- Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään isossa kulhossa. Murustele joukkoon feta.
- Mausta Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti lopuksi suolalla ja pippurilla. Kaada kastikkeeksi loraus oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Tai sekoita kastikkeeksi klassinen vinaigrette.
Vinkki! Katso video näyttelijä Jennifer Anistonin suosikkisalaatin valmistuksesta!
Lue myös Anna.fi: Kukkakaali-kvinoasalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jennifer Anistonin kvinoa-fetasalaatti