Reseptit
4
Kiitos

Jogurttipannacotta ja marinoidut appelsiinit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6 dl maustamatonta jogurttia
1 tl vaniljasokeria
6 rkl tomusokeria
5 liivatelehteä

marinoidut appelsiinit:

4 appelsiinia
3/4 dl vaaleaa siirappia
1 rkl sitruunamehua
½ tl jauhettua kanelia

Valmistusohje

valmistusaika 20 minuuttia, hyytymisaika 3-4 tuntia

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sekoita jogurtti ja sokerit keskenään.
  2. Kuumenna tilkka vettä ja liuota siihen liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen.
  3. Kaada massa annoslaseihin tai -maljoihin. Peitä kelmulla ja anna jähmettyä kylmässä 3-4 tuntia, kunnes pannacotta on hyytynyt.
  4. Valmista marinoidut appelsiinit vähän ennen tarjoilua. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi.
  5. Sekoita siirappi, sitruunamehu ja kaneli keskenään. Lisää joukkoon appelsiinilohkot ja sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jogurttipannacotta ja marinoidut appelsiinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X