Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Jouluinen punakaalisalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g punakaalia
1-2 punasipulia
2 dl glögiä
1 rkl mausteneilikoita
1 dl ruokosokeria tai siirappia
1 tl suolaa
2 dl punaviiniä
2 rkl punaviinietikkaa
Mainos

Valmistusohje

Jouluinen punakaalisalaatti

1. Leikkaa punakaali ja punasipulit
ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta glögi
ja kokonaiset mausteneilikat.
Anna maustua noin 15 minuuttia.

2. Siivilöi neilikat glögistä. Kaada
glögi, sokeri, suola, viini ja viinietikka
laakeaan paistokasariin.
Sekoita joukkoon kaali ja sipuli.
Keitä ilman kantta puolisen tuntia,
kunnes kaali on kypsää ja neste
lähes kokonaan haihtunut. Tarjoa
kinkun tai lihapyöryköiden kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jouluinen punakaalisalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X