sillikaviaari
Reseptit
30-60 min
20
Kiitos

Sillikaviaari

Sillikaviaari viimeistellään mädillä ja tarjo­taan tyylikkäinä näppipaloina perunan päältä. Suupalat mais­tuvat alkupaloina oluen kanssa tai kalaisan noutopöydän osana.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sillikaviaari

2 keitettyä kananmunaa (n. 7 minuutin munia)
180 g sillifieetä
120 g smetanaa
1 dl majoneesia
1 dl sipuli
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl tilliä hienonnettuna
1/4 tl valkopippuria

Lisäksi

10 kiinteää keitettyä perunaa (voivat olla etukäteen keitettyjä ja kylmiä)

Koristeeksi

100 g kirjolohen mätiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sillikaviaari

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X