Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Jouluiset sinappisilakat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g etikassa raakakypsytettyjä silakkafileitä

mausteliemi

1 dl sinappia
1 tl suolaa
½ dl sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
24 valkosipulinkynttä
noin 2 rkl silputtua tilliä
1 dl öljyä

Valmistusohje

Jouluiset sinappisilakat maustuvat yön yli jääkaapissa. Jouluinen klassikko maistuu muiden jouluruokien lisukkeena.

1. Katso raakakypsytettyjen silakoiden ohje. Sekoita mausteliemen ainekset. Sekoita öljyä voimakkaasti vatkaten.

2. Lisää joukkoon kalat ja kaada seos kannelliseen lasitölkkiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Silakat säilyvät noin viikon jääkaapissa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jouluiset sinappisilakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X