joulumakkara
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Joulumakkara

Joulun paras makkara val­mistuu hirven­ lihasta. Opettele tekemään mak­karaa itse, se on helpompaa kuin luulet.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Joulumakkara:

800 g hirven paistia tai lapaa
200 g porsaan kylkeä
6 valkosipulinkynttä
1 tl katajanmarjoja
2 tl fenkolinsiemeniä
3 rkl tuoretta rosmariinia
3 rkl tuoretta timjamia
1 rkl karkeaa merisuolaa
1 tl kanelia
1 dl voimakasta punaviiniä

Lisäksi:

lampaan suolta (n. 2 m)
Mainos

Joulumakkaran paistamiseen:

2 rkl voita
2 rkl rypsiöljyä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Joulumakkara

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X