
Juopuneet viikunat
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 2.5 dl vettä
- 1 dl ruokosokeria
- kanelitanko
- 2 dl konjakkia
- 200 g kuivattuja viikunoita
täyte:
- vuohenmaitotuorejuustoa
Valmistusohje
- Marinoimisaika 12 tuntia.
- Valmistusaika 10 minuuttia.
1. Kiehauta vesi, sokeri ja kanelitanko. Ota liedeltä ja lisää konjakki ja viikunat. Anna maustua noin 12 tuntia jääkaapissa.
2. Siivilöi liemi talteen ja käytä jälki ruoissa, leivonnassa tai glögissä.
3. Täytä viikunat pehmeällä vuohen maitotuorejuustolla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juopuneet viikunat