Juuresranskalaiset ja linssihummusta
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Juuresranskalaiset ja linssihummusta

Herkullinen hummus valmistuu kikherneiden lisäksi myös linsseistä. Nosta linssi­hummuskulho keskelle tarjoilu­astiaa ja kokoa juuresranskalaiset sen ympärille. Astia on helppo ojentaa pöydässä ihmiseltä toiselle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Juuresranskalaiset:

500 g porkkanaa
500 g palsternakkaa
2 rkl voita
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl ruokosokeria
1 tl suolaa

Linssihummus:

1 1/2 dl linssejä (vihreitä)
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl seesamitahnaa eli tahinia
1/2 tl jauhettua juustokuminaa
1/4 tl suolaa
kylmää vettä

Koristeeksi:

pinjansiemeniä
öljyssä paistettua lehtikaalia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juuresranskalaiset ja linssihummusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X