Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juustodippi

Juustodippi valmistuu nopeasti grillissä tai avotulella. Kuumaan juustokastikkeeseen dipatut leipäpalat ja kasvikset ovat helppoja ja maukkaita suupaloja.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Juustodippi

  • 150 g cheddarjuustoraastetta
  • 150 g maustettua TexMex- juustoraastetta (Valio)
  • 2 dl lager-olutta
  • 2 tl paahdettuja sipulihiutaleita

Valmistusohje

Juustodippi tehdään helposti näin:

1. Lämmitä valurautapannua hetken aikaa nuotiolla.

2. Lisää yksi pussi cheddarjuustoraastetta ja yksi pussi maustettua TexMex-juustoraastetta, suurin osa oluesta sekä kaksi teelusikallista paahdettuja sipulihiutaleita.

3. Sekoita, kunnes juusto sulaa. Ohenna tarvittaessa oluella.

4. Dippaa leipäpaloja tai kasviksia juustokastikkeeseen. Nauti juustodippi heti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 12/2021.

Lue myös: Taivaallinen uunijuusto – maailman helpoin fondue

Lue myös Anna.fi: Juustofondue


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juustodippi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.