Juustoinen janssoninkiusaus pellillä
Yöruokana tunnettu janssoninkiusaus sopii joulun välipäivien helpoksi ja herkulliseksi iltapalaksi tai uudenvuoden aaton huikopalaksi. Ohuena levynä rapeaksi paistettu kiusaus toimii myös oivana leivänpäällisenä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Juustoinen janssoninkiusaus pellillä:
- 8-10 keskikokoista kiinteää perunaa
- 1 iso sipuli
- 2 rkl voita
- 1 rs (80 g) anjovisfileitä
- 150 g ranskankermaa
- ½ dl maitoa
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 150 g Västerbotten-juustoraastetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juustoinen janssoninkiusaus pellillä