Reseptit
30-60 min
4

Juustoinen kantarellimunakasrulla

Juustoinen kantarellimunakasrulla aateloidaan Västerbåtten-juustolla. Maukas munakasrulla sopii vaikkapa rapujuhlien alkupalaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6 kananmunaa
5 dl maitoa
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
100 g Västerbotten-kermajuustoa

Täyte

250 g kantarelleja
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
nippu ruohosipulia tai 4 kevätsipulinvartta
100 g valkosipulituorejuustoa

Valmistusohje

1. Riko kanamunien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon maito ja ripottele sekaan vehnäjauhot. Mausta taikina suolalla ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele päälle karkeaksi raastettu juusto.

2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kumoa munakaslevy puhtaalle leivinpaperiarkille ja anna jäähtyä.

3. Puhdista kantarellit ja revi pienemmiksi. Paahda sieniä kuivalla pannulla, kunnes suurin osa nesteistä on haihtunut. Mausta. Hienonna sipuli. Sivele jäähtyneen levyn päälle tuorejuusto. Levitä päälle sienet ja kevätsipulit. Kääri levy tiukalle rullalle ja leikkaa annosviipaleiksi.

Kokeile myös muita munaruokia:
Kasvismunakasrullat
Sienimunakasrulla
Lohimunakasrulla
Ruoka.fi: Vihreä munakasrulla

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juustoinen kantarellimunakasrulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X