Mainos |
Juustoinen melonisalaatti
Tämä raikas ja kesäinen salaatti on parhaimmillaan jääkaappikylmänä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
- Kevyt
- Laktoositon
- Munaton
Ainekset
- 250 g vesimelonista tehtyjä palloja
- 25 g hunajamelonista tehtyjä palloja
- 200 g Appenzeller® Mildly spicy -juustoa
- 1 dl silputtua minttua
- ½ dl neitsytoliiviöljyä
- ½ (luomu) sitruunan mehu ja raastettu kuori
- sormisuolaa
- rouhittuae mustapippuria
Valmistusohje
- Sekoita kulhossa tai tehosekoittimessa öljy, minttu ja puolen sitruunan raastettu kuori. Anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.
- Tee meloneista palloraudalla palloja. Mausta pallot sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja minttuöljyllä. Kuutioi Appenzeller-juusto
- Pane salaattikulhoon kerroksittain melonipalloja ja juustokuutioita. Koristele salaatti tuoreella mintulla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juustoinen melonisalaatti