MAINOS |
Mainos |

Juustoinen melonisalaatti

Tämä raikas ja kesäinen salaatti on parhaimmillaan jääkaappikylmänä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 250 g vesimelonista tehtyjä palloja
  • 25 g hunajamelonista tehtyjä palloja
  • 200 g Appenzeller® Mildly spicy -juustoa
  • 1 dl silputtua minttua
  • ½ dl neitsytoliiviöljyä
  • ½ (luomu) sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • sormisuolaa
  • rouhittuae mustapippuria

Valmistusohje

 

 

  1. Sekoita kulhossa tai tehosekoittimessa öljy, minttu ja puolen sitruunan raastettu kuori. Anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.
  2. Tee meloneista palloraudalla palloja. Mausta pallot sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja minttuöljyllä. Kuutioi Appenzeller-juusto
  3. Pane salaattikulhoon kerroksittain melonipalloja ja juustokuutioita. Koristele  salaatti tuoreella mintulla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Juustoinen melonisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.