MAINOS |
Mainos |

Juustolla ja parsalla täytetty broilerin rintafilee

Tämä helppo ja keväinen ruoka sopii niin pääsiäisen, vapun kuin äitienpäivän ruokapöytään. Tarjoa täytetyt rintafileet joko pelkän vihersalaatin tai vaihtoehtoisesti sitruunarisoton kanssa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä

Sitruunamarinoitu parsa

  • 8-12 tankoa vihreää parsaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
  • 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • hyppysellinen chilihiutaleita

Lisäksi

  • 15o g Le Gruyére AOP -juustoa raastettuna
  • 1 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

  • 2 rkl voita tai öljyä

Pinnalle

  • 50 g Le Gruyère AOP -juustoa raastettuna

Valmistusohje

  1. Leikkaa parsoista pois puumainen kanta. Pyörittele parsat öljyssä, jonka olet maustanut raastetulla sitruunankuorella, hienonnetulla valkosipulilla ja chilihiutaleilla.
  2. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Raasta juusto. Leikkaa jokaiseen rintafileeseen tasku, jonka täytät juustoraasteella ja marinoiduilla parsatangoilla. Kiinnitä taskut cocktailtikuilla. Mausta rintafilee päältä suolalla ja mustapippurilla.
  4. Sulata voi paistinpannulla ja anna sen hieman ruskistua. Paista rintafileiltä molemmin puolin noin viisi minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
  5. Pane täytetyt rintafileet uunipannulle leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia kunnes juusto on saanut väriä.

Tarjoa täytetyt broilerinrinnat esimerkiksi sitruunarisoton kanssa. Tee täytetyt rintaleikkeet uunivalmiiksi ja pistä ne uuniin vasta kun risoton valmistus on noin puolivälissä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juustolla ja parsalla täytetty broilerin rintafilee

Sinun täytyy kommentoidaksesi.